avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Alex2016R , utilizator 08:06, 3 Decembrie 2018
Poate sa ma dea in judecata acum pentru ca nu vreau sa i dau jumate din bani pana dupa divort?
fiind inputernicit poate sa mearga maine si sa mute toti banii.Cel mai sugur securizati 50% din bani.Caci apoi osa va judecati pe ei daca ii ia.
Nu mai este imputernicit ca l a sfatul unui avocat l am scos.
Are dreptul la jumatate din bani daca sunt banii de la nunta.
Va obține în instanța daca va dovedi.
Însă veti plati si cheltuieli de judecată de cel puțin 3000-4000 lei.
Cati bani sunt?

Ati platit consultatia la avocat sau v-a sfătuit gratis?
Sfaturile date de avocat gratis nu sunt date cu mare atentie sau chiar ca sa scape mai repede de o discuție.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am plătit avocat..Bani vreau sa i dau dar după ce se termina cu divortul.. Normal ca sunt bani jumate jumate.. Dumneavoastra ce ma sfătuiți să fac?

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara eclesia eclesia Buna ziua,am o intrebare,daca eu am plecat in vizita la sora mea in Italia cu copilul de 1 an...mentionez ca sunt divortata si am imputernicire de la fostul ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)
Am divortat- acum vreau sa facem partajul misslucky misslucky Am fost casatorita 3 ani jumate si dupa 3ani jumate de casatorie am ramas gravida iar sotul din cauza ca avea o amant acare a pus presiune pe el a bagat ;a ... (vezi toată discuția)