Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?
Eu asa vreau sa i dau bani fără proces dar el ii vrea acum. Dacă nu i dau acum m a amenintat ca ma Da in judecata si o sa mi i a tot din casa si toata viata mea o sa i plătesc din bonusurile si salariu meu. M a facut gunoi si satana.
Pe bani sau alte bunuri mobile puteți face la avocat actele.
Puteti avea un avocat sau fiecare cate un avocat.
Putetinrezolva tot daca este agitat.
Doar sa aveti dovezi clare scrise.
Puteti sa divortati la notar. Depuneti actele pt divort si cand va cheama notarul pt divort, faceti si partajul. Daca tot vrea banii si ii btine fara sa ceara partajul lor in instanta si sa se lungeasca cu procese, sa obtineti si dvs ce doriti, adica diortul.
Chiar daca va hotarati sa ii dati banii pana la divort, faceti un act de partaj voluntar sub semnatura privata., nuu ii dati pur si simplu fara act.