avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua azi am avut prima infatisare pt divort unde soțul meu a zis ca nu mai vrea să divorteze. Noi avem in cont niste bani pe care el ii vrea acum. Eu i am spus că si primeste după ce divortam. M a amenințat că ma Da in judecata ca nu vreau sa i dau bani. Va rog sa ma sfătuiți ce sa fac. Tin sa mentionez ca am vb cu un avocat și el m a sfătuit să nu i dau. Avem impreuna un copil de 2 ani si 3 luni. Are drept de vizita acum sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Alex2016R , utilizator 08:06, 3 Decembrie 2018
Sa rezolvați cu banii fără proces.
Sa aveti si acte scrise.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Decembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Eu asa vreau sa i dau bani fără proces dar el ii vrea acum. Dacă nu i dau acum m a amenintat ca ma Da in judecata si o sa mi i a tot din casa si toata viata mea o sa i plătesc din bonusurile si salariu meu. M a facut gunoi si satana.
Pe bani sau alte bunuri mobile puteți face la avocat actele.
Puteti avea un avocat sau fiecare cate un avocat.
Putetinrezolva tot daca este agitat.
Doar sa aveti dovezi clare scrise.
E normal sa i dati banii.dvs va convenea sa scoata el banii toti?
Faceti partaj pe bunuri, returnati-i jumatate din bani.
Asa e corect
Puteti sa divortati la notar. Depuneti actele pt divort si cand va cheama notarul pt divort, faceti si partajul. Daca tot vrea banii si ii btine fara sa ceara partajul lor in instanta si sa se lungeasca cu procese, sa obtineti si dvs ce doriti, adica diortul.
Chiar daca va hotarati sa ii dati banii pana la divort, faceti un act de partaj voluntar sub semnatura privata., nuu ii dati pur si simplu fara act.

Alte discuții în legătură

Neplata pensie alimentara eclesia eclesia Buna ziua,am o intrebare,daca eu am plecat in vizita la sora mea in Italia cu copilul de 1 an...mentionez ca sunt divortata si am imputernicire de la fostul ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)
Am divortat- acum vreau sa facem partajul misslucky misslucky Am fost casatorita 3 ani jumate si dupa 3ani jumate de casatorie am ramas gravida iar sotul din cauza ca avea o amant acare a pus presiune pe el a bagat ;a ... (vezi toată discuția)