avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... POATE SOTUL MEU SA CALATOREASCA FARA VIZA FIIND ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

POATE SOTUL MEU SA CALATOREASCA FARA VIZA FIIND INSOTIT DE MINE?

SUNT CASATORITA CU UN CETATEAN TURC . ACESTA ARE DREPTUL DE LUNA SEDERE PE TERITORIUL ROMANIEI (PERMIS DE SEDERE =10 ANI ). PUTEM CALATORII IN UE FARA CA ACESTA SA AIBA NEVOIE DE VIZA? PRECIZEZ CA INTOTDEAUNA VA CALATORII CU MINE SI NU SINGUR. MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: vanne18 , utilizator 13:44, 6 Ianuarie 2019
.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
vanne18, utilizator
Dupa ce am obtinut permisul de sedere in Romania , DA , am putut calatori fara ca acesta sa aibe nevoie de viza, fara nici o problema. V-as ruga sa mai raspundeti doar in cazul in care chiar stiti raspunsul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie ue al unui cetatean turc cu permis de sedere in romania patruzeci patruzeci Buna ziua, Avem situatia urmatoare: cetatean turc, venit la studii superioare la zi de lunga durata in Romania cu pasaport valabil si viza asteapta sa i se ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)