Ioan Ciobanu a scris:
@cyan
Cu scuzele de rigoare, opinia dvs. este eronata.
Pentru viraj la stanga cu incalcarea liniei continue se aplica puncte de penalizare.
Cu scuzele de rigoare, dle Ciobanu, utilizatoarea @Corina Georgescu a afirmat ca
Am depasit pe linie continua, evident fara sa fiu vazuta de politie, care a ajuns la locul accidentului dupa ce am cazut. Ei sustin ca accidentul este urmarea imediata a faptului ca am depasit, dar nu este adevarat. (...)Ei nu au putut constata direct depasirea neregulamentara, au aflat de la martori.
Politia a aplicat prevederile art. 103 alin. (3) lit. c) pe baza
art. 100
(3) Constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni și cu aplicarea sancțiunii contravenționale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârșirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai a următoarelor fapte:
e) nerespectarea regulilor privind depășirea;
Faptul ca
"In intampinarea depusa de IPJ
nu erau declaratii ale martorilor, deci nu stiu daca exista sau nu. Am depus raspuns la intampinare." nu presupune ca aceste marturii nu ar exista.
Depinde ce a solicitat utilizatoarea in raspunsul la intampinare, daca a solicitat sau nu IPJ prezentarea dovezilor care sustin suspendarea permisului.
Sunt de acord cu ce a precizat @latka mai sus, suspendarea pe 90 zile s-a produs ca urmare a savarsirii unei fapte pentru care OUG 195 prevede suspendarea permisului.
Ramane in sarcina IPJ sa demonstreze motivul suspendarii pe 90 zile.
Din toata epopeea nu am inteles ce contine intampinarea IPJ si ce anume raspunsul la intampinare.