avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... gravida -cim determinat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

gravida -cim determinat

Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se procedeaza? CIM inceteaza de drept ? i-am propus sa mearga la somaj ,dar nu stiu daca acolo poate lua indemnizatia de crestere copil... sunt un pic in ceata. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Iordache , Consultant resurse umane 13:21, 11 Decembrie 2018
multumesc frumos !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim determinat la gravida Ioana Iordache Ioana Iordache Buna ziua ! am o angajata cu cim determinat pe 6 luni, urmând sa-i expire luna acesta pe 22. In luna noiembrie a anuntat ca este insarcinata. cum se ... (vezi toată discuția)
Sarcina in timpul contractului pe durata determinata andreeaned andreeaned Buna ziua.Lucrez de 7 ani la o societate fara intrerupere avand contractul pe perioada nedeterminata.Am o oferta de lucru la alta firma multinationala pe ... (vezi toată discuția)
Rentoarcere la locul de munca dupa concediu de crestere copil elkecri elkecri Buna ziua, In 28 noiembrie ar trebui sa ma intorc la munca dupa 2 ani de concediu de crestere copil dar firma la care am lucrat inainte cu contract de munca ... (vezi toată discuția)