avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate restante ramase la o factura
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

restante ramase la o factura

Bună.. Am avut un abonament la Orange, pe numele mamei, l-am transferat pe numele meu apoi m-am transferat pe alta rețea. Miau venit ceva facturi pe care leam plătit, ca mai apoi sa îmi mai apară o factura de 46 de lei, după încheierea contractului. Menționez ca cei de la Orange mi-au spus ca totul se va plăti, 2 luni cât mai erau din contract, în prima factura de la operatorul unde m-am transferat. Mamei mele i-a venit o factura pe minus, - 37 de lei,, pt acelas număr de telefon,titular diferit, pe care ft greu o sai recuperez de la Orange, iar ei vor sa le plătesc 46 de lei. Mi-au transferat restanta la o firma de recuperare care ma tot stresează. Întrebarea mea este dacă ma poate afecta suma asta cu ceva dacă nu o plătesc, pt ca dacă eu vreau să-mi recuperez suma de 37 de lei de la ei, am de făcut cereri peste cereri, plus telefoane...etc,cum e la noi în țară. As vrea sa ma ajutați cu un răspuns dacă se poate. Va mulțumesc!!!

Alte discuții în legătură

Somație credit express Ionut_g Ionut_g Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost ... (vezi toată discuția)
Vodafon Madaburnar Madaburnar Buna am avut un abonament la vodafon prin 2015 totul a mers okei pana cand in aprilie 2016 am plecat in stainatate si iam zis cuiva sa mearga sami plateasca ... (vezi toată discuția)
Problema cu un operator de telefonie zamolxe21 zamolxe21 Buna ziua, Mama mea a facut un abonament in luna octombrie 2014, In luna decembrie ea a plecat in Italia, iar in luna ianuarie pe abonament au mai aparut 2 ... (vezi toată discuția)