Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare cesionare creanta

Se poate cesiona un contract deja cesionat care se afla in litigiu ? Exemplu: Bcr vinde către Kruk și după 1 an de instanță cu 4 înfățișări Kruk vinde creanta către un alt Kruk.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 6 Ianuarie 2019
Da,
Unde scrie

gi-jane2 a scris:

Da,

Nu scrie nicaieri ca ar fi interzis.. e vb de cesiune de creanta...atat timp cat ai una o poti ceda.. ca ai avut-o si tu de la altul, nu e interzis prin niciun articol sa o dai mai departe. ce conteaza ca cel cu care va judecati se cheama kruk 1 sau kruk 2 ? Continuati de unde ati ramas .

[ link extern ]
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate contract cesiune intre bcr - kruk pentru creantele mele sorinboa sorinboa Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea privinta: in 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR pe care nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta-dobanzi in continuare maris331 maris331 Buna ziua Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi? (vezi toată discuția)
Cedare drept de folosinta domeniu.ro vvasilovschi vvasilovschi Buna. Sunt pe cale sa cedez dreptul de folosinta a unui domeniu .ro catre o institutie a statului. Este posibil ? A ceda dreptul de folosinta de la o ... (vezi toată discuția)