avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Despre facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Despre facebook

Se poate face ceva in legatura cu un cont aparent fals de facebook, care posteaza de cateva luni si zi de zi, jigniri si cuvinte obscene despre mine si familia mea?
Se poate, da!
Luați legătura cu un avocat de pe site sau consultaț Tabloul avocaților și formulați cererea.
Cu stimă!
eu cred ca-i o superba pierdere de timp. in civil este extrem de complicat pentru ca dvs trebuie sa suportati cheltuielile. poate dura ani de zile, probabil pana se prescrie fapta individului. daca prin absurd reusiti sa aflati cine e, poate n-are bani deloc si ramaneti in plop cu mii de euro irositi. va consumati nervii degeaba. oricine se poate pricopsi cu un stalker d-asta bolnav mintal. clarificati pe pagina dvs personala de facebook ca aveti un hartuitor idiot si recomandati amicilor sa-l ignore. va disparea de la sine problema. probabil.
se poate reclama la facebook, si ei verifica daca e fals si daca postarile contravin politicii lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ... Gabby676 Gabby676 Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)
Recenzii negative false - defaimare firma iadria iadria Buna ziua, Un prieten a deschis recent (in bucuresti) un service de calculatoare. De cateva saptamani este hartuit cu recenzii false (oameni care nu au ... (vezi toată discuția)