avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Titlu calatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Titlu calatorie

Buna ziua,
Mi-a fost furat actede identitate si am ramas blocat in afara tarii (Australia). Doresc sa ma intorc in Tara cu titlu de calatorie. Zborul rezervat are escala in Shenzen, China si Brussels. Exista posibilitatea sa am problem la imbarcare tinand cont de faptul ca tranzitez prin China?

Alte discuții în legătură

Titlu de călătorie pentru deplasarea cu avionul Nelio Nelio In baza unui titlu de călătorie emis de consulatul din Milano, de poate călători cu avionul? (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie GabrielValentin GabrielValentin Buna seara, am o mica intrebare. Dacă buletinul mei tocmai a expirat deoarece am împlinit vârsta de 18 ani și vreau sa ma întorc în țară pentru a imi ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)