avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Loc de parcare.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Loc de parcare.

Am loc de parcare de 10 ani,cu contract la primarie. Anul trecut (2018),avand 2 amenzi rutiere destul de mari,am tot amanat sa platesc locul de parcare,impozitul,taxe (toate insumand 2000 lei). Pe 18 decembrie 2018 am primit notificare sa platesc suma totala (in valoare de 1952 lei) pana pe 31 decembrie 2018 ,in caz contrar "contractul de utilizare a locului de parcare de resedinta va fi reziliat de drept incepand cu data de 1 ianuarie 2019" (este formularea exacta din notoficarea primita). Platesc in data de 31 decembrie 2018 la ora 10.18 (data si ora trecute pe chitanta),la unu din punctele specificate in notificare (statie de plata din incinta benzinarie OMV). Surpriza !! Pe 8 ianuarie gasesc hartie pe geamul masinii ca locul de parcare este al unui vecin. Merg la Primarie a doua zi si la inceput se ridica din umeri,pt ca apoi sa mi se spuna ca pe 31 decembrie 2018,la ora 23.59 sistemul a reziliat automat contractul meu de parcare. Sistemul fiind automat ( calculatorul). Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:15, 16 Ianuarie 2019
Este situatie des intalnita in activitatea angajatilor autoritatii publice,la fel cum se intampla si in cazul inregistrarii platii rovinietei prin sms
Va confruntati cu situatie delicata,in parte din culpa dv
Incercati sa clarificati la nivelul serviciului din primarie succesiunea de evenimente
multumesc
in general legislatia prevede stingerea unei datorii atunci cand banii intra in contul creditorului. si cum zilele de 1 si 2 ianuarie sunt nebancare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda taxa pod fetesti din cauza nerespectării programului de încasare a taxei Silvian M. Silvian M. Conform informatiilor oficiale CNAIR prezente pe panourile de pe autostradă, în pliantele tipărite și în anunțurile online, pentru două treceri ... (vezi toată discuția)
Loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi) sanda procop sanda procop Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector ... (vezi toată discuția)