avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de imputare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de imputare

Va rog sa-mi spuneti pe ce acte sta o decizie de imputare, ca legislatie, ma intereseaza. Stiu ca nu poti sa-i opresti toti banii salariatului, ca sunt anumite reguli de respectat. Salariatul respectiv este angajatul unei societati comerciale, un SRL Puteti sa ma ajutati?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Marioara Maftei , utilizator 19:20, 18 Noiembrie 2009
Marioara Maftei a scris:

Gasiti raspunsuri in Legea 22/1969 daca e vorba de o gestiune.

freeelis a scris:

Aceasta lege este aplicata numai gestionarilor ....

Ati sesizat corect! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ca angajator sa ridic de la banca niste garantii salariale ale unui angajat. e_rainbow_love e_rainbow_love Paguba realizata de angajat, S-a realizat inventar, s-a constat paguba, si fiind de multi ani angajatul nostru are un fond de garantie constituit la ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata. legal? element00 element00 In primul rand salutare tuturor! Am si eu mai multe probleme si sper sa gasesc raspuns la dvs. 1. Sunt angajat la o SC din Bucuresti cu norma intreaga si ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare. concediere salariat. inventarierea bunurile aflate pe subinventar. georgelgica georgelgica Un salariat a fost concediat disciplinar. Problema e ca acesta refuza sa-si faca lichidarea. Care este procedura inventarierii bunurilor aflate pe subinventar. ... (vezi toată discuția)