avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa ascult muzica tare la mine acasa in timpul zilei?

buna...am si eu o nelamurire...stau la bloc etajul 3 si dedesubt sta o vecina cu un copil de 2 ani..iar eu knd vin de la studii respectiv ora 14:30 sunt obisnuita sa dau muzica tare...aceasta il suna pe tata si ii spune ca ii doarme copilul....eu cred ca este dreptul meu sa asculat muzica atata timp kt nu este ora 21:00....:(...spuneti-mi si mie parerea voastra...
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:43, 18 Noiembrie 2009
Nu este nicio tulburare de posesie sau de folosinta (care sunt notiuni diferite). Este un deranj. o dovada de lipsa de bun-simt sau buna-crestere, dar nu este fapta penala. Totusi infractiunile incrimineaza fapte grave, nu simple altercatii intre proprietari.
Solutia exista: iti izolezi fonic apartamentul si nu te mai deranjeaza zgomotele. Pana la urma asta e, blocul este facut aiurea si poti doar sa accepti asta sau sa remediezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei - art 320 cp annamariacir annamariacir Buna ziua, Am probleme de un an de zile cu un vecin care ba asculta muzica la maxim, ba se uita la filme/tv in asa fel incat pot auzi clar la ce se uita. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice Arnie Arnie Buna ziua. Incep acest mesaj prin a imi cere scuze daca am postat gresit sau nu am ales categoria potrivita. Am cateva intrebari referitoare la legea 61/1991 ... (vezi toată discuția)