avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul de a continua după
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul de a continua după

Bună ziua! In aprilie voi intra în concediu de creștere a copilului. În acest moment lucrez în învățământ, fiind suplinitor cu contract pe perioada determinată (2018-2019). Întrebarea este: dacă întru în CIC (informez scoala în acest sens), mai pot beneficia de continuitate pentru anul scolar 2019-2020? Adica vreau sa fiu în CIC pana în septembrie, iar din septembrie să mă întorc la munca.
Cel mai recent răspuns: alina.alin , utilizator 19:13, 23 Ianuarie 2019
Aceasta etapa se refera la momentul din calendarul mobilitatii în care se depun dosarele de continuitate. Am acest drept? sau in momentul în care am intrat în CIC mi-am pierdut dreptul de a mai primi continuitate?
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
alina.alin, utilizator
Aaveti dreptul , intrucat nu va este interzis prin lege asa ceva.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradatia de merit, ccc si un nou dosar pentru gradatie. IoanaScarlii IoanaScarlii Buna ziua. O intrebare daca ma poate lamuri cineva. De la 1 sept. 2016 am obtinut gradatia de merit. In anul scolar 2019-2020 am avut contractul suspendat ... (vezi toată discuția)
Pot lua somaj? anateodora23 anateodora23 am lucrat aproape 2 ani la un liceu ca profesoara (suplinitor calificat), fiind angajata pe perioada determinata pana in august 2009 . Din mai 2009 sunt in CIC ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art. 51 concediu de crestere a copilului ginrom ginrom Buna ziua! Sotia mea a nascut pe 2 octombrie 2015. Lucreaza in invatamant, profesor suplinitor, si la data respectiva era angajata pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)