avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari servicii cu un SRL din Rep. Moldova
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii cu un SRL din Rep. Moldova

Buna

Care ar fi implicatiile fiscale pentru un SRL inregistrat in Ro in cazul incheierii unui contract de prestari servicii cu un SRL inregistrat in Rep. Moldova.

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 13:28, 25 Ianuarie 2019
Pe latura contractuala dvs emiteti facturi si incasati totul in conformitate cu legislatia din Romania. Doar in cazul in care societatea doreste sa isi desfasoare activitatea aici se impun alte precizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatiile lipsei unui contract de prestatri servicii Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In urma cu ceva timp m-am inregistrat ca PFA in Romania. La scurt timp am inceput colaborarea cu o societate comerciala din Italia in numele careia ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)
Firma din ue refuza plata facturii pt. pfa neplatitor tva! Tkopf Tkopf Salutare tuturor! Sunt în situația ingrată în care o firmă italiană refuză să îmi plătească o factură invocând că nu am nr. de TVA, iar eu ... (vezi toată discuția)