avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator

Buna seara! Va rog sa mi Spune-ți cum trebuie sa procedez pentru ca vechiul administrator sa fie înlocuit? Țin sa Menționez ca am făcut toate procedurile legale și anume, am făcut ședința generală , am ales un nou comitet , președinte si administrator am încheiat proces verbal dar administratorul cu toate astea nu vrea sa dea noilor aleși asociația in primire, a rămas tot comitetul vechii din 2001 , se folosește de semnăturile celor care au făcut parte din Vechiu comitet pentru a da locatari in judecată și alte ilegalitați sa nu mai zic ca administratorul are peste 70 de ani, va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos15 , utilizator 22:14, 2 Februarie 2019
Administratorul taie și spânzura, când un locatar se duce și cere socoteala nu justifica cu nimic cele spuse de el nu vrea sa ne arate nici cheltuielile nici bani strânși din penalități tot ce se strica in bloc plătim din buzunar strângând de la fiecare locatar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu refuz sa cred ca in tot blocul ala nu se gaseste cineva mai luminat la minte care sa stie unde sa mearga si ce sa faca.
Suntem totusi in 2019, cu o gramada de informatii si tehnologie. trebuie doar sa iti dai un pic interesul. Daca nici asta nu este, ghinion... de unde nu e...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar din acest motiv am și scris pe acest forum sa știu unde sa ma duc , și Nustiu dacă procesele verbale cu comitetul ales mai sunt valabile avem un an de la ședința generală . Locatari se duc și se cearta cu administratorul și ne rade in nas , dar nu au fost mai departe, sunt oameni ieșiți la pensie și nu știu unde sa se duca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega admnistratorului ... contsters111 contsters111 Delegare de atributii Presedintele unei asociatii de proprietari ii poate delega administratorului atributiile sale ? De exemplu sa semneze sesizari si sa le ... (vezi toată discuția)
In lipsa unui presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe ... rain4est rain4est In lipsa unui Presedinte, asa cum din pacate se intampla in multe imobile , comitetul executiv poate imputernici administratorul sa preia atributiile ... (vezi toată discuția)