avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical prelungește termenul de preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical prelungește termenul de preaviz?

Bună ziua,
M-ați putea ajuta, vă rog, cu următoarea informație: concediul medical prelungește termenul de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Alexandra_Irimia , utilizator 18:01, 5 Februarie 2019
Presupun că această mențiune se face în cererea de concediu fără plată. Adică, dacă nu e precizat în cerere că pe durata CFP are loc suspendarea CIM-ului, atunci practic nu se suspendă CIM-ul.
Ati inteles corect.
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Demisie "la cerere" buna ziua, pe data de 17.02 mi s a impus sa sciu o cerere de ... simdan** simdan** Buna ziua, pe data de 17.02 mi s a impus sa sciu o cerere de demisie specificand art.81 al.1 si termenul de preaviz de 20 zile. Asadar cim ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)