avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

am primit decizia de desfacere a Contractului de Munca in urma desfiintarii postului; este vorba despre o concediere colectiva; ce sanse sunt sa putem beneficia de plata unui salariu compensatoriu , daca societatea este privata si nu exista Contract Colectiv de munca?Sunt sanse ca acea cerere pentru plata acestui salariu sa fie aprobata ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:02, 18 Noiembrie 2009
multumesc, probabil voi face acea cerere ; va rog sa ma ajutati incat sa fie corecta si bine sustinuta
Cerere
Subsemnata _____________angajata la SC___________din data de ________, in functia de________________, aflata in preaviz din data de ______________ca urmare a desfiintarii postului, in temeiul art 78 (1) din Contractul Colectiv de Munca pe anii 2007 - 2010 solicit acordarea unui salariu compensatoriu.

Va multumesc,
Numele in clar, data, semnatura
Formula de adresare este :D Domnule Director,
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2009
Angela D, Consultant resurse umane
in cate zile de la desfiintarea postului se poate depune aceasta cerere ?
multumesc
Se poate depune imediat dupa incetarea raportului de munca, aceasta cerere. Intrucat de la aceasta data incepe sa curga termenul de prescriptie pentru solicitarea salariului compensatoriu.

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma la care lucrez da faliment! Astept sa fiu concediata!Vreau sa stiu daca voi primi salariu compensatoriu! In contractul nostru colectiv de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu dorcea alina dorcea alina buna ziua.as dori sa stiu daca beneficiez de salariu compensatoriu avand in vedere ca in cim nu este specificat acest lucru si firma nu are ccm (vezi toată discuția)
Cum sa formulez o cerere ? ciprian22 ciprian22 va rog sa ma ajutati sa formulez o cerere catre societate care m-a concediat din motive de criza mondiala conform art 66 fara a-mi acorda un salariu ... (vezi toată discuția)