avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara

Sunt ansarcinata,la sfârșitul lunii martie acum vine bebe, daca am decât 7 lucrate lucrate pot beneficia de concediu creștere copil
M-am angajat pe 6.6.2018,și am lucrat până an ianuarie 2019,acum sunt an concediu medical care se ia anainte
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Nanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nanciu , utilizator 00:25, 7 Februarie 2019
Din ce stiu, trebuie sa aveti minim 12 luni in ultimele 24 de luni. Poate aveti un stadiu asimilat. Ati fost studenta In perioada asta?
Am 10 luni cotizate din cate am anteles că mai poate pune 2 luni din celalant an,și că concediu prenatal ți-l pune și pe el la socoteala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! vin și eu cu o nelămurire. octombrie 2016 - iunie ... Sabina T Sabina T Bună seara! Vin și eu cu o nelămurire. Octombrie 2016 - Iunie 2019 - angajată Ro Iulie 2019 - Ianuarie 2020 - străinătate Februarie 2020 - prezent - ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)