avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Masina

Cum fac ca pe mașină pe care o dețin să o mut sau donez, mai bine zis, soțului meu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 7 Februarie 2019
Contactati birou notarial,incheiat contract de donatie in favoarea sotului
Puteti incheiat un contract de vanzare-cumparare , dupa care mergeti la Adm. Financiara si o scoateti de pe numele dvs si sotul o trece pe numele lui ... apoi va trebui sa faca demersurile pentru schimbarea celorllate acte ale masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare a unui autoturism? cristache paula cristache paula buna va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatorea probleme: tatal meu in urma cu 8 ani a vandut o masina unei rude fara sa faca acte,acea ruda a vandut ... (vezi toată discuția)
Procura notariala nelutypo nelutypo Am cumpatat o masina din Bulgaria ,am act de vinzare cumparare si procura notariala in bulgara ,pe numele meu ,si acum vreau sa vind masina . Cum procedez ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism ca mostenitor silcat silcat Buna seara. As dori sa vand un autoturism dobandit prin mostenire - deces tata - mostenitori eu si fratele. Cumparatorul nu a mai dorit sa astepte sa ... (vezi toată discuția)