avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare bani in cazul insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare bani in cazul insolventei

Buna ziua. Societatea unde am lucrat s-a desfiintat. Salariul nu l-am primit de 6 luni. In data de 08 noiembrie 2018, s-a intocmit un tabel definitiv al creantelor, cu prevederile art.3, pct.17 coroborat cu art.74 din Legea nr.85/2006privind procedura insolventei. In aceasta situatie ce am de facut, unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi recupera banutii?. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BPNA , utilizator 08:02, 21 Februarie 2019
Informati-va cine este lichidatorul judiciar si va lamureste sub toate aspectele. Daca sunteti pe legea veche, creantele salariale sunt pe planul secund, dupa recuperarea cheltuielilor de procedura.
Multumesc de raspuns. Sunt inscrisa in tabelul de creante, disponibilitati banestiexista numai ca lichidatorul nu trimite actele catre AJOFM dergiverseaza situatia. "Depinde de cei de la S.C. Ubemar S.A. de cât de repede comunică documentele pentru documentaţie". "Se va depune documentaţia pentru Fondul de garantare când va fi finalizată de către S.C. Ubemar S.A. Dacă se aprobă sau nu, depinde însă de AJOFM.: In concluzie spun ca nu el - LICHIDATORUL trebuie sa trimita tabelul. Ce trebuie facut in asemenea situatie? Ii pot chema in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani in cazul insolventei BPNA BPNA Buna ziua. Societatea unde am lucrat s-a desfiintat. Salariul nu l-am primit de 6 luni. In data de 08 noiembrie 2018, s-a intocmit un tabel definitiv al ... (vezi toată discuția)
Urgent! recuperare creante! fany22 fany22 Buna, Tocmai am descoperit ca multe dintre firmele care au restante la firma mea, sunt, ba sub incidenta Legii 85/2006, ba si-au intrerupt temporar ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)