avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce acte necesare pentru cazare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce acte necesare pentru cazare

Buna ziua,
Am o cabana pe care as dori sa o inchiriez turistilor(in aceasta cabana locuiesc si eu).As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru a intra in legalitate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:43, 18 Februarie 2019
Daca numarul de camere care se inchiriaza nu este mai mare de 5 (cinci), puteti sa va inregistrati la ANAF si sa platiti impozit conform unei norme de venit pe care o gasiti pe saitul fiscului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Inchiriere in scop turistic ComN ComN In apartamentul de 2 camere decomandate in care locuiesc doresc ca una dintre cele doua camere sa le inchiriez vara in scop turistic. Ca totul sa fie in regula ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)