avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plan de paza si Protectie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plan de paza si Protectie

CINE este abilitat sa faca Planul de PAZA si protectie la o intreprindere privata si coemrciala cu paza propie prin pazniic autorizati ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 26 Februarie 2019
firma de securitate autorizata, planul trebuie avizat de catre politie dar de asta ar trebui sa se ocupe firma respectiva.
Multumesc, dar nu e ceea ce imi doream. mentionexz din nou: AVEM, paza propie prin angajatii propii cu atestat in domeniu ..Da stiam ca trebuie avizat de Politie.
,Multumesc ,inca odata, totusi ..
Vederi si aceste link-uri
[ link extern ] /

www.avocatnet.ro/articol_479...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize/autorizatii pentru intreprinderi individuale: intretinere si reparatii auto Cornito Cornito Am infiintat de curind o Intreprindere Individuala cu obiect de activitate intretinere si reparatii auto,si nu stiu ce avize sau autorizatii se cer. Specific ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii de securitate si sanatate in munca ady1313 ady1313 Am un SRL din 2003 si vreau sa stiu cum pot sa prestez servicii de SSM daca am facut un curs in domeniu de 80 ore(cod CAEN il am). De ce aprobari am ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniile securitate si sanatate in munca, prevenirea si stingerea incendiilor vasilicastefan vasilicastefan buna ziua doresc sa deschid un pfa in ssm si psi am curs de ssm ,120 ore pot sa deschid pfa va multumesc (vezi toată discuția)