Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor de handicap

Bună ziua,
mi s-a tăiat ajutorul de handicap, aveam accentuat, eram la al 4 le-a an de beneficiu, am ca și diagnostic ,tulburare depresivă recurentă, episod depresiv sever, acest diagnostic îl am din 2008, nu s-a schimbat, doar medicația. I-am dat în judecată și nu am avut câștig de cauză, motivând că trebuia să dobândesc boala înainte de 35 ani, și daca4am pensie nu trebuie sa am și handicap, cum așa, dar ma întreb eu, este ceva nou în legea handicapului pentru că în anii precedenți nu m-au întrebat asta.....
Ce as putea să mai fac eu acum, să fac din nou dosar pentru revizuire, nici nu știu, ma puteți ajuta!?!
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2019
Oryanna, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce mi-au tăiat ajutorul de handicap? Oryanna Oryanna Mi-au tăiat ajutorul de handicap pe motiv că am pensie medicală, sa dat o noua lege sau ordonanța în acest sens!? Nu vad legătură dintre pensia ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei pentru invaliditate ionbuton ionbuton Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 49 de ani, cu o vechime de 25 ani daca se include si CCC. Diagnostice: Tulburare ... (vezi toată discuția)
Refuzul tratamentului psihiatric și pierderea pensiei de invaliditate. ce se poate face cu un bolnav într-o astfel de situație? tudosievlad tudosievlad Am fost pensionar de boala psihica (tulburare afectiv organica, episod depresiv sever) in perioada 2002 - 2015 iar din 2017 sunt pensionar de varsta cu o ... (vezi toată discuția)