avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contravaloare vouchere neacordate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contravaloare vouchere neacordate

Buna ziua. In cazul in care un salariat nu depune cerere de acordare a voaucherelor pana la data de 31.12.2018 , acestea mai pot fi acordate in anul 2019? Daca nu pot fi acordate pe suport hartie sau electronic, poate societatea angajatoare sa-i acorde contravloarea acestora?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 20 Februarie 2019
Nu se acorda c/v acestora ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să se acorde diferențiat tichetele de masă, sub formă de bonus de performanță? anafanaf anafanaf Buna seara, Tichetele de masa se pot acorda in functie de performanta salariatului din luna respectiva sub forma de bonusare? Este legal ca doar o parte din ... (vezi toată discuția)
Salariul minim as4angel as4angel Cineva(din mediu privat), are salariul minim pe economie 1050 lei, iar la sfarsitul lunii, din acest salariu i se opreste contrvaloarea bonurilor de masa, ... (vezi toată discuția)
Neacordarea tichetelor de masa ADELA STROE ADELA STROE buna ziua, am o speta a unui salariat care a actionat angajatorul in instanta pentru neacordarea tichetelor de masa; societatea este intr-o situatie ... (vezi toată discuția)