Daca v-am zis ca am închis la asociații si au si ele avocat cât sa isi dea seama inseamna ca este ilegal.Initial au susținut că este legal...dar apoi s-au lămurit.Eu ce spun asa este si am previziuni juridice foarte precise.
Dacă refuzati la cineva o solicitare în sensul celor arătate de mine ii puteti trimite la mine si veti aflat tot inclusiv o confirmare din partea instanței.
Veți vedea motivarea în fapt si in drept.
Eu de.foarte mulți ani ma ocup de asa ceva si pe drepturi si libertăți fundamentale nici macar nu puteti da seama cat de usor pot fi dati oamenii în judecată.
În România este ca in SUA la astfel.de procese si pot spune ca le plac si la judecători procesele în stil american.
Mergeți și la cei care aplica amenzi în acest domeniu daca aveti îndoieli si va vor confirma ce va zic eu.
Stiu si ei ca este ilegal.
Eu am facut referire la o Lege in vigoare in Romania. Daca dvs.va place sa va ascundeti invocand GDPR, care de fapt este de mult in vigoare. Cazul mentionat in topic nu face referire la GDPR, pentru simplu motiv ca persoana membra a unei Asoc.de Proprietari si-a dat acceptul sa contribuie la achizitia sistemului si implicit la folosirea datelor. Poate solicita in scris stergerea datelor, dar asta inseamna ca a pierdut implicit dreptul de folosinta a sistemului la care a contribuit financiar. Cred ca asta era raspunsul asteptat. Nu stiu de ce toata lumea cand aude de date cu caracter personal, da vina pe GDPR, fara sa fi citit integral legea!!!
Imi aduceți aminte de sfarsitul anilor 90...
Pledam si judecătorul era agasat.
Ii explicăm.de drepturi și libertăți fundamentale intr-un caz penal.
Mi-a spus că nu sunt la Parlamentul European.A așteptat 20 de minute...
I-am explicat si s-a documentat ulterior.
În ziua de astăzi, ceea ce făceau unii avocați atunci, fac mulți acum iar judecătorii fac pregătire profesională pe asa ceva...si sunt pregătiți astăzi...
Astăzi ii enervez doar ca eu cred ca eu cred ca nu stiu ca ei cunosc...
Dar...dreptul.este atât de vast încât greu sa le stie si judecătorii pe toate...
Am avut si colegi avocați enervati care strigau în sala ca nu sunt in parlament.Dupa vreo 30 de minute de aparari combinate...
Aceeași eroare...dar tot in urma cu mulți ani...
Aceeași greșeală o faceti si dvs...acum...
Este însă scuzabil...avand in vedere ce v-am expus anterior.
Nu iti trebuie mereu o normă internă data de parlamentul intern.
Dacă au greșit și alții calificați în trecut este firesc să va aflati in eroare si dvs.
De pilda, până sa se modifice constituția eu invocam depășirea termenului de 6 luni...pe arest preventiv pe urmărirea penala
Si se gresea teribil inițial...mai ales de procurori...care puteau tine in arest preventiv si 2 ani persoana daca vroiau ei...
Le-am tăiat aceasta posibilitate fără lege internă...si s-au conformat...pana la urma...
În acea vreme procurorii erau mai puternici decat judecătorii...ca era aproape ca in regimul.comunist...
Nu am cum.sa va explic pe scurt lucruri care sunt greu de inteles de dvs.
Nici toti avocații nu cunosc anumite aspecte...tocmai ca nu tine de o normă internă cum cereți dvs.
Va dau un sfat.
Luati de bun ce zic eu.
Dacă asociații cu avocați s-au conformat...este clar ca nu isi doreau un proces...
Ultraj
alinaelida
este normal ca cineva sa stea arestat preventiv pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si lovire ( 5 zile de ingrijire med. ) pe durata ... (vezi toată discuția)