Locuim doua persoane la garsonieră 24 mp plătim întreținere și căldură ,4281mi se pare enorm de mult.sint multe nereguli aici ,președinta se comportă că un proprietar de bloc și noi proprietari suntem chiriași in casa noastră .factura la căldură vine cumulată cu cea de apa calda , le-am atras atenția că nu e bine calculată căldură și m-au luat peste picior că nu sunt matematician sa socotească eu factura ,și-au mărit salariile după bunul plac,pentru 10 ore pe luna plătim 1590,doar administratori ne ducem la cheltuieli lunare de 75 de lei 60apartament doar pt salariile,
Asta este tare.
Au dreptul de a locui impreuna dar...este sub dubiu activitatea cenzorului sub aspectul obiectivitatii...
In mod normal, ei ar trebui sa fie obiectivi...
S-au inmultit abuzurile la asociatii...in general.
Oamenii nu au bani de avocati si atunci devin asupriti.
Asociatiile platesc foarte putini bani la avocatii de la asociatie dar ii pot ajuta pe banii celor asupriti si tot asa...
Va exprimati dezacordul fata de maniera de exercitare responsabilitati echipa manageriala a asociatiei de proprietari
Daca gasiti sutinatori printre restul proprietarilor ,aveti dreptul sa convocati adunare generala,sa va exprimati nemultumirile ,fata de presedinte si de echipa manageriala acare administreaza condominiul,sa demiteti si sa alegeti alt presedinte de asociatie responsabil
Nu poate interveni nimeni in problemele interne din asociatia dv de proprietari,atat timp cat alegatorii sunt proprietarii din imobil
Este puțin cam nelegal ca cel care trebuie să cenzureze sa stea in pat cu cenzuratul...
Si eu am vrut sa fiu procuror si avocat în același timp dar legea nu permite...
Si asa am ales sa fiu doar avocat.
Dacă puteam sa fiu si avocat și procuror as fi fost...
Dar...daca s-ar fi putut asa...as fi devenit si judecător...
Si desi eu m-as fi limitat doar la atât...altii ar fi vrut si sa fie șefi de guvern si tot mai mult...
Legea impune niște limite...
Oricât de obiectiva poate fi o persoană apar riscuri de suspiciune...
De pilda, as fi avut incredere in mine sa fiu eu si procuror si avocat și judecător.
Dar dacă mai intrăm si in guvern...aveam o problema.cu amestecul puterilor...
În altă ordine de idei, oricât de obiectiv ar fi un om alti oameni se tem legitim ca nu ar mai fi obiectiv...daca este implicat cumva cu risc de implicație...
Discutati si cu ceilalti locatari si organizati o Adunare generala, schimbati conducerea si faceti un audit legat de toate aceate cheltuieli.
La ce povestiti aici...dacă aveți susținerea a macar jumatate din proprietari, o sa aveti castig dr cauza in instanta ( presimt că vorba buna nu o sa ajute aici...) si dumnealor, pe langa eventualele datorii*, sa le spun asa, va mai platesc si avocatul.
Discutati si cu ceilalti locatari, cititi legea 196/2018, angajati un avocat si scăpați de persoanele astea.
Sa nu va treziți, cum a pățit un prieten ca adm., conducerea, a încasat banii pe facturi de la locatari dar nu au mai ajuns in contul distribuitorului, ci al lor, si risca sa ramana fara caldura la începutul ierni...
Discutati si cu ceilalti locatari si organizati o Adunare generala, schimbati conducerea si faceti un audit legat de toate aceate cheltuieli.
La ce povestiti aici...dacă aveți susținerea a macar jumatate din proprietari, o sa aveti castig dr cauza in instanta ( presimt că vorba buna nu o sa ajute aici...) si dumnealor, pe langa eventualele datorii*, sa le spun asa, va mai platesc si avocatul.
Discutati si cu ceilalti locatari, cititi legea 196/2018, angajati un avocat si scăpați de persoanele astea.
Sa nu va treziți, cum a pățit un prieten, administratora., conducerea, a încasat banii pe facturi de la locatari dar nu au mai ajuns in contul distribuitorului, ci al lor, si risca sa ramana fara caldura la începutul ierni...