Locuim doua persoane la garsonieră 24 mp plătim întreținere și căldură ,4281mi se pare enorm de mult.sint multe nereguli aici ,președinta se comportă că un proprietar de bloc și noi proprietari suntem chiriași in casa noastră .factura la căldură vine cumulată cu cea de apa calda , le-am atras atenția că nu e bine calculată căldură și m-au luat peste picior că nu sunt matematician sa socotească eu factura ,și-au mărit salariile după bunul plac,pentru 10 ore pe luna plătim 1590,doar administratori ne ducem la cheltuieli lunare de 75 de lei 60apartament doar pt salariile,
În România infracționalitatea este foarte ridicată...
Este greu sa vorbeasca cu oamenii si sa faca o adunare generală.Pe oamenii din bloc nu ii intereseaza.
Sa ceara xerox dupa actele asociației si sa verifice daca exista nereguli.
Poate si singur dar sunt costurile mai mari... oricum, la ce a scris domnul, sunt mari sanse sa aiba castig de cauza si sa le recupereze.
Domnul decide dacă acționează sau nu...si poate, daca decide sa actioneze, primeste si sprijinul celorlalți...
Adam Grecu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe mine, de o bucata buna de timp, ma distreaza postarile domnului avocat.
Domnule care spui dumneata ca poti sa fii cel care centreaza si tot dumneata sa dai cu capul adica sa si marchezi - lasa-ne dom'le cu asemenea pareri.
Dumneata trebuie sa apelezi strict la lege. Ce spune legea cu privire la incompatibilitati?
Daca discutam doar despre asociatii de proprietari, L nr. 196/2018 - privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor,
Capitolul V Organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, art. 45-46, sunt destul de clare in aceasta privinta. Dar numai L 196/2018 face aceste precizari ?
Ca Cenzorul sta in aceeasi locuinta cu presedintele este motiv de incompatibilitate? Domnule avocat se poate sa sustineti aceasta aberatie? -...Este puțin cam nelegal ca cel care trebuie să cenzureze sa stea in pat cu cenzuratul....
Ca si cum ati spune despre o doamna insarcinata ca da, este, dar numai putin insarcinata...
Mai sustineti ca - În România infracționalitatea este foarte ridicată...
Unde esti Tu Tepes Doamne?
.....................................................
Asa cum a scris si @Ionut.ion, mingea este in terenul AG a membrilor as. prop. Presedintele este obligatoriu sa fie membru al asociatiei de proprietari, pe cand cenzorul nu este nevoie sa fie membru al asociatiei de proprietari - in conditiile legii, da?
Ca stau impreuna, da , se poate, care ar fi incompatibilitatea cand fiecare are drepturile si obligatiile sale sau...Este puțin cam nelegal ...
Convocati AG a membrilor si va alegeti alta echipa manageriala !
Vorbind la modul cel mai serios domnule avocat CLAUDIU LASCOSCHI, daca tot postati pe forumul acesta, postati chestiuni care sa ne ajute.
Ce inseamna: Sa ceara xerox dupa actele asociației si sa verifice daca exista nereguli.
In opinia dvs., aceasta este o formulare profesionista? Nu va suparati !!
Cenzorul are anumite atributii si trebuie sa cenzureze activitatea celorlalti.
Daca ei sunt mana in mana si fraudeaza drepturile si interesele asociatiei nu constituie o problema?
Nu trebuie verificate actele asociatiei?
Dvs. considerati ca este legal ca sa fie mana in mana presedintele, administratorul si cenzorul?
Adica considerati ca scopul legii a fost sa existe cenzori doar sa ca trebuie sa prevada legea asa ceva?
Atata timp cat nu se contesta ceva, totul este legal in cadrul asociatiei de proprietari.
Daca administratorul incarca aiurea la cotele la intretinere desi ar fi nelegal daca se plateste intretinerea asa este legal...
Cred ca nu prea sunteti atent la ceea ce scriu eu si nu ganditi la un mod profund...
Adam Grecu
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, domnule avocat, habar nu am si nu sunt atent la cele scrise de catre dvs.
Mai bine v-ati gandi dvs. la cele ce doriti sa ne comunicati.
Nu ma faceti sa rad. Discutam de incompatibilitati, nu de alte chestiuni.
Cenzori sunt peste tot. AU drepturi si obligatii si pot cenzura toata activitatea unei asociatii. Nu trebuie neaparat sa locuiasac impreuna pentru: ...Daca ei sunt mana in mana si fraudeaza drepturile si interesele asociatiei nu constituie o problema?
Asadar nu vedeti ridicolul situatiei, ceea ce mi se pare un punt de vedere gresit din partea unui profesionist in avocatura. Aceasta am vrut sa spun si ma opresc!