Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E normal că președinta asociației de proprietari și cenzorul să locuiască în aceeași garsonieră?

Locuim doua persoane la garsonieră 24 mp plătim întreținere și căldură ,4281mi se pare enorm de mult.sint multe nereguli aici ,președinta se comportă că un proprietar de bloc și noi proprietari suntem chiriași in casa noastră .factura la căldură vine cumulată cu cea de apa calda , le-am atras atenția că nu e bine calculată căldură și m-au luat peste picior că nu sunt matematician sa socotească eu factura ,și-au mărit salariile după bunul plac,pentru 10 ore pe luna plătim 1590,doar administratori ne ducem la cheltuieli lunare de 75 de lei 60apartament doar pt salariile,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:41, 25 Februarie 2019
Imi aduceti aminte de un episod din serialul Las Fierbinti in care politistul ii zicea lui Ardiles : In numele legii esti obligat sa furi!
Este o mare parodie...

Necesitatea de a exista obiectivitate si corectitudine tine de esenta legii.
Prin mana in mana se intelege a fura impreuna...si nu a se tine de mana pe strada...acesta fiind un drept fundamental al celor doi...

Daca exista elemente care sa duca la existenta unor nereguli sau infractiuni in care sa fie implicati amandoi ne ducem la o concluzie...
Daca nu sunt implicati niciunul in nimic ilegal situatia este alta.

Depinde cum se prezinta activitatea lor in cadrul asociatiei de proprietari.

In general, foarte multi oameni afirma ca administratorul impreuna cu presedintele asociatiei fac ilegalitati si daca mai le da ajutor si un cenzor...ajungem aproape ca in serialul Las Fierbinti...

O putem lua si in alta ordine de idei.
Daca exista un caz clar de incalcare a legii existand o incompatibilitate evidenta si nimeni nu face nimic ce se intampla?
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia are 120 de proprietari iar statutul asociatiei de din ... lawyer2016 lawyer2016 Asociatia are 120 de proprietari iar statutul asociatiei din 2002 prevede 5% penalizari /zi pentru restantieri. Adunarea generala din 2022 a votat cu 23 ... (vezi toată discuția)
Sunt membru al unei asociatii de proprietari. din 2011 presedintele ... MihaiPaul56 MihaiPaul56 Sunt membru al unei asociatii de proprietari. Din 2011 presedintele asociatiei(in 2011 a fost reales) pana in prezent nu a organizat sedinte ale adunarii ... (vezi toată discuția)
La o asociație de proprietari, o persoană care nu face parte ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com La o asociație de proprietari, o persoană care nu face parte din asociația de proprietari, nu este proprietară în acel bloc, nu este membru al asociației ... (vezi toată discuția)