Locuim doua persoane la garsonieră 24 mp plătim întreținere și căldură ,4281mi se pare enorm de mult.sint multe nereguli aici ,președinta se comportă că un proprietar de bloc și noi proprietari suntem chiriași in casa noastră .factura la căldură vine cumulată cu cea de apa calda , le-am atras atenția că nu e bine calculată căldură și m-au luat peste picior că nu sunt matematician sa socotească eu factura ,și-au mărit salariile după bunul plac,pentru 10 ore pe luna plătim 1590,doar administratori ne ducem la cheltuieli lunare de 75 de lei 60apartament doar pt salariile,
Imi aduceti aminte de un episod din serialul Las Fierbinti in care politistul ii zicea lui Ardiles : In numele legii esti obligat sa furi!
Este o mare parodie...
Necesitatea de a exista obiectivitate si corectitudine tine de esenta legii.
Prin mana in mana se intelege a fura impreuna...si nu a se tine de mana pe strada...acesta fiind un drept fundamental al celor doi...
Daca exista elemente care sa duca la existenta unor nereguli sau infractiuni in care sa fie implicati amandoi ne ducem la o concluzie...
Daca nu sunt implicati niciunul in nimic ilegal situatia este alta.
Depinde cum se prezinta activitatea lor in cadrul asociatiei de proprietari.
In general, foarte multi oameni afirma ca administratorul impreuna cu presedintele asociatiei fac ilegalitati si daca mai le da ajutor si un cenzor...ajungem aproape ca in serialul Las Fierbinti...
O putem lua si in alta ordine de idei.
Daca exista un caz clar de incalcare a legii existand o incompatibilitate evidenta si nimeni nu face nimic ce se intampla?