avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

comitet executiv

In statut as propr se prevede 7 membri ptr com executiv, dar ad ge a ales doar 5 in ultimii 12 ani. dintr-un nr de 43 proprietari Hot ad generale ordinare sunt legale ? O hot a ad gen luata in 2018 poate fi atacata in 2019
in care se prevede anumite chelt legale ,dar comit ex avea 5 membrii in loc de 7 cat este prevazut in statut.
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 16:27, 25 Februarie 2019
Da, stimate domn @eugarizan, daca are timp si bani, pentru ca asta presupune un proces.
Si eu stiu asa: daca ai principii, te revolti de la inceput ca erau 5 in loc de 7 membri, fara sa fie alte probleme, nu doar cand se stabilesc niste cheltuieli de reparatii.
Dar, dupa vedeti, distinsul domn care a initiat conversatia, nu mai zice nimic, deci discutam degeaba.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet executiv zulaeb zulaeb In statut as propr se prevede 7membri ptr com executiv, dar ad ge a ales doar 5 in ultimii 12 ani. dintr-un nr de 43 proprietari Hot ad generale ordinare ... (vezi toată discuția)
Numar membri comitet executiv SethBV SethBV Statutul asociatiei noastre de proprietari prevede faptul ca trebuie sa fie 3 membri in comitetul executiv. La ultima adunare generala am decis sa avem 5 ... (vezi toată discuția)
Modificare nr. membri comitet executiv conjoint conjoint In Adunarea Constitutiva a asociatiei de proprietari au fost alesi 5 membri ai com. ex.In A.G-ale.care au urmat a fost pastrat acest numar al membrilor com. ... (vezi toată discuția)