avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire

Bună ziua, dacă sunt singura moștenitoare, pentru a-mi trece casa și terenul părinților decedați în proprietate, ce variante exista? Doar dezbatere succesorala? Acest lucru ma costa foarte mult, având în vedere ca nici după decesul tatălui nu s-a dezbătut succesiune. Fiind singura moștenitoare, probabil ca exista și o alta varianta. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: viorelada , utilizator 08:07, 2 Martie 2019
Covasna
Sunt pe telefon ca va lasam un link...
Cautati dvs.pe net Camera Noutăților Publici Covasna. Intrați pe site ul respectivi si cautati ca trebuie sa existe o listă cu notații respectivi aranjată in functie de judecătoria de care apartin, de fapt de care aparține localitatea de domiciliu.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren arabil alex9210 alex9210 Buna seara, bunicii mei au detinut o suprafata de teren , tatal meu fiind unicul mostenitor, in cele din urma accesta a decedat fara sa faca succesiunea, ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor gabriella1065 gabriella1065 Vreau sa obtin certificatul de mostenitor , am intrebat la 3 notari si fiecare mi-a spus alte acte . Problema este ca pentru a obtine certificatul de ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala a notarului bukinst bukinst In situatia dezbaterii unei succesiuni, decedatul avand domiciliul intr-o localitate rurala aflata la egala distanta de 3 orase in care se gaseste un birou ... (vezi toată discuția)