avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa salubrizare pers. juridice
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa salubrizare pers. juridice

Buna Ziua,
Am primit o instiintare de plata pt plata taxa salubrizare persoane juridice sector 4 in valoare de 480 lei plus penalitati 43 lei, pe data de 21 01 2019, emisa pe 14 12 2018. Mentionez ca acasa unde am infiintat firma nu am activitate, am punct de lucru in sector 2. Stiu ca exista o hotarare judecatoreasca definitiva prin care primaria sector 4 a pierdut procesul de impunere a unor taxe abuzive, dar Motivarea nu a fost inca facuta. Daca nu platesc sunt amenintat ca dupa 2 luni m-i se blochiaza conturile! Ce ma sfatuiti sa fac, sa platesc s-au nu. Va Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristianghe , utilizator 08:43, 6 Martie 2019
se depune la primarie o declaratie ca la adresa respectiva este doar sediu de firma si nu se desfasoara nici o activitate
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 cristianghe cristianghe Buna Ziua, Am primit o instiintare de plata pt plata taxa salubrizare persoane juridice sector 4 in valoare de 480 lei plus penalitati 43 lei, pe data de 21 ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)