avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perchezitie corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perchezitie corporala

Buna ziua. As avea rugamintea daca poata cineva sa-mi raspunda la o intrebare: Daca organele de politie poate sa controleze in geanta unei persoane pe care o gaseste pe strada, fara sa aiba mandat sau autorizatie din partea procurorului sau judecatorului. Procesul-verbal de constatare poate fi nul in acest caz ?. Mentionez ca in geanta s-a gasit o cantitate de aur caren a fost ridicata in vederea efectuarii de cercetari. Aurul respectiv insa era investitie personala insa organele de politie considera ca a fost achizitionat in vederea comercializarii. Multumesc f. mult pentru raspuns, anticipat. Sa aveti o zi, un week-end, un sfarsit de an placut si toti anii care urmeaza.
Cel mai recent răspuns: bobyta222 , utilizator 20:22, 30 Ianuarie 2011
bv ....cine stie cunoaste .....felicitari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la perchezitie corporala dxm_dxm dxm_dxm Buna ziua, As dorii sa stiu si eu daca un politist are dreptul de a efectua o perchezitie corporala fara mandat. De exemplu daca fumezi un joint de marijuana, ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu ilegala ? mire9 mire9 Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)
Garda de mediu, abuz sau nu? cori-cory cori-cory Buna ziua , astazi am avut un control la domicilui de la Garda de mediu pe motiv ca am cateva masini in curte si ca sunt banuit ca desfasor activitati cu ele ... (vezi toată discuția)