Cum se solicita de catrea partea vatamata studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de judecare? Mentionez ca dosarul a trecut de faza de cercetare penala, el aflndu-se la tribunal.
Da, este foarte buna ideea cu telefonul.
Doar sa vrea sa dea relatii cei de la arhiva.
In mod normal nu incalca cu nimic regulamentul cei de la arhiva daca dau aceasta informatie.
Pot sa studiez dosarul cu o zi inainte de termenul de judecata? Termenul este 25.11. Mentionez ca pana acum au fost doua termene, paratul neprezentandu-se pana acum sub diferite pretexte (prima data ca nu a avut timp sa isi caute aparare, a doua oara ca i s-a facut rau pe drum si a trebuit sa se intoarca in bucuresti sa fie spitalizat). Acum ar fi a treia oara.
Nu cred ca veti reusi.
In ziua de azi si pentru avocati a devenit greu asa ceva.
Il puteti studia in ziua judecatii.Veniti cu 30 minute inainte de sedinta si il studiati.
Procuror vs inculpat
mjion
Un procuror a ridicat de la judecatorul de caz al tribunalului, un dosar ce se afla pe rol, pentru studiu,pentru mai multe zile. Eu am dorit sa consult acest ... (vezi toată discuția)
Termen
peraspera
Am cerut TB decizia civila si am primit prin posta Adresa TB din 27.11.2008: ...dosarul X \"s-a solutionat la 3.10.2008 si se afla in curs de redactare\". ... (vezi toată discuția)
Divort
io_aura
Am deschis actiunea de divort si maine am a 2-a infatisare,infatisare la care ar trebui sa fie prezente ambele parti,martorii si fondul deoarece din casnicie a ... (vezi toată discuția)