avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Părți comune de blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Părți comune de blocuri

Bună dimineața! Exteriorul balconului este parte comună în condominiu?
Cel mai recent răspuns: alinalina45 , utilizator 16:05, 27 Martie 2019
Nu se poate izola pe exterior un singur balcon.Se izolează tot blocul.Despre ce vorbim?
Se poate tencui ,este fațadă foarte degradată și cad bucăți din ea. Despre ce vorbim!?

mitabiciclista a scris:

Nu se poate izola pe exterior un singur balcon.Se izolează tot blocul.Despre ce vorbim?

Ultima modificare: Marți, 26 Martie 2019
alinalina45, utilizator
NU e clar ce vreti ! In 22 martie vorbeati de izolarea exterioara,acum vreti doar tencuiala! Hotarati-va ce vreti ca sa stim despre ce vorbim.
Bună ziua! Este vorba de tencuit partea exterioară a balconului care este foarte degradată. Îmi cer scuze dacă m-am exprimat greșit! Mulțumesc pentru răspuns,am înțeles ce am de făcut, păcat că am parte de "asociația cum vrem noi" președintele mi-a dat în scris că "cele sesizate de mine sunt pertinente și a constatat că sunt informată cu legile Asociației de Proprietari "... Întrebarea este, unde pot să mă adresez!?

mitabiciclista a scris:

NU e clar ce vreti ! In 22 martie vorbeati de izolarea exterioara,acum vreti doar tencuiala! Hotarati-va ce vreti ca sa stim despre ce vorbim.

V-am mai spus, daca nu intelege presedintele, urmatorul pas e primaria, compartimentul specializat. Urmatorul, daca nici aici nu se rezolva nimic, este chemarea asociatiei in instanta
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Fatada balcoane Alex Vanju Alex Vanju Bună seara! Am o întrebare legată de fațada balconului, adică mașina parcată într-o parcare amenajată, mai exact în curtea blocului de sub ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului stefanfane stefanfane Buna ziua ,am o intrebare :Repararea terasei unui bloc include si repararea ultimului balcon( stau intr-un bloc cu 4 etaje ,la etajul 4) trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Plafonul balconului sorinn007 sorinn007 buna ziua locuiesc intr-un bloc din sectorul 3, la etajul 9. La fiecare ploaie apa se infiltreaza prin plafon (prin marginea din exterior datorita gaurilor ... (vezi toată discuția)