avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prin virament bancar !
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prin virament bancar !

Buna ziua ,am o intrebare ,o asociatie de proprietari este obligata sa aiba un cont bancar prin care sa imi platesc utilitatile prin internet banking,fara a fi nevoit sa ii bat la usa ,si care este legea de a putea fi obligat ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 17:04, 6 Aprilie 2019
Multumesc frumos !
Buna ziua oameni buni ,stiti ce imi zice domnul administrator ca CIF al asociatiei este contul unde trebuie sa plătesc la CEC ,mai era un pic si ma lua de gât ca il contrazic ,omul asta e paralel, e clar ca are probleme .A zis ca stie legea din scoarta in scoarța .Ce părere aveți
Buna ziua oameni buni ,stiti ce imi zice domnul administrator ca CIF al asociatiei este contul unde trebuie sa plătesc la CEC ,mai era un pic si ma lua de gât ca il contrazic ,omul asta e paralel, e clar ca are probleme .A zis ca stie legea din scoarta in scoarța .Ce părere aveți .Multumesc frumos .
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
codrutz2007, utilizator
Buna ziua, intr-un final mi-a dat codul Iban .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces locatar la cont bancar asociatie locatari pentru plata intretinerii Nastasescu Nastasescu Cum pot obtine acces la contul bancar al asociatie de locatari, daca banca si presedintele asociatiei de locatari refuza accesu la cont pentru plata ... (vezi toată discuția)
Card bancar asociatie gera905 gera905 Buna ziua. 1.Asociatia detine la aceeasi banca un cont ptr fondul de reparatii si un cont curent ptr incasari si plati. Este obligatoriu sa renuntam la ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari fara cont bancar DAC123 DAC123 Am si eu o intrebare. Unde ma pot adresa sau ce trebuie sa fac pt ca administratorul sa faca asociatia de proprietari persoana juridica. Asociatia noastra in ... (vezi toată discuția)