Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu un copil minor

Bună ziua soțul meu a introdus actiune de divort eu nu am fost de acord nu m am prezentat niciodată la nici o ședință acțiunea de divorț s a încheiat pe data de 5 03 2019. Acum vreau să depun o contestație pt a fii oprit divorțul pt că nu am fost de acord cum pot face??? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:11, 27 Martie 2019
Vă mulțumesc
Buna ziua,
Mergeti si angajati-va avocat care sa va ajute.
acțiunea de divorț s a încheiat pe data de 5 03 2019

in cazul asta, nasol.. sunteti deja divortata. Puteti ataca hotararea dupa ce se comunica, dar ca nu sunteti de acord trebui sa fi zis de la fond, nu sa va treziti acum, in conditiile in care ati fost citata corect.
Si nu e suficient sa nu fiti de acord cu divortul pt a ramane casatoriti, daca omul a avut motive sa ceara divortul si a si probat, asta e.. va trebui sa va resemnati.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
gi-jane2, moderator
Nu am putut merge la sentințe nu am fost niciodată în tribunal
Trebuia sa va prezentati atunci cand ati fost citata, la judecatorie.
Asteptati sa va vina acasa hotararea, vedeti ce s-a hotarat, mai ales in ce priveste copilul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu vreau sa divortez? cami13 cami13 Sotul meu vrea sa divorteze si eu nu sunt deacord. Nu vreau sa merg la notar, iar in aceste conditii daca el intenteaza actiune de divort la tribunal eu ce pot ... (vezi toată discuția)
Divort ioanaDD ioanaDD buna ziua,vreau sa divortez si nu stiu ce acte sunt necesare.Sunt casatorita de sase ani si am un copil de patru ani.Sotul fiind mereu in strainatate,noi ... (vezi toată discuția)
Divort Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi sunt maritata in deva dar am parasit domiciliu am plecat mi-am refacut viata cu alt barbat am ramas ... (vezi toată discuția)