avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Daca am mostenit 1/2 dintr.un teren trebuie sa fac deodata cu celalalt mostenitor masuratorile si actele la notar pt a fi propietara cu acte in regula ? Sau fiecare face demersurile cand doreste ?
Cel mai recent răspuns: simonna38 , utilizator 14:33, 2 Aprilie 2019
Pe numele soțului prin succesiune , soacra fiind decedata si verișoara prin notar , nefiind făcute măsurătorile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
simonna38, utilizator
Dacă verișoara are prin notar (adică mama ei i-a făcut acte cât trăia), sigur are.
Altfel, nu se putea încheia niciun contract la notar fără documentația cadastrala. Este obligatorie.
Sau daca are, le-a pierdut.
Depinde cand anume s-a facut trecerea aceea.
Verișoara a făcut la notar in 2016 dar fara măsurători, deoarece acum ne.a informat că face măsurătorile.
Avand 1/2 soțul si ea e obligatoriu sa fie amândoi de fata ? Sau se pot face măsurători separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate CRISTIMAR39 CRISTIMAR39 Buna ziua.Ma numesc zaharia cristina-maria,sunt casatorita din anul 1997,iar din anul 1998 platesc la primarie rol pe numele sotului zaharia constantin.Anul ... (vezi toată discuția)
Acte teren myay_87 myay_87 Buna ziua, Care este procedura pentru a putea face acte, pe un teren, care in momentul de fata este detinut de bunica mea impreuna cu sora ei si ar vrea sa ... (vezi toată discuția)