Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa finalizez actele de vanzare cumparare a unei garsoniere

Buna ziua. In iulie 2018 am achitat integral pentru cumpararea unei garsoniere printr_ un antecontract de vanzare_ cumparares in sctorul 4, Bucuresti.,Pana acum am incheiat 4 antecontracte, ultimul avand scadenta in mai 2019 ca vanzatorul sa faca bransarea_receptia oficiala a utilitatilor.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?Sa ma mut in garsoniera?Sau sa astept finalitatea actelor?Eu acum stau cu chirie si ma costa destul de mult!
Cel mai recent răspuns: Grigore Gheorghe , utilizator 11:10, 1 Aprilie 2019
Daca ati achitat integral, deja nu mai are mare importanta.
Cel mai bine ar fi fost sa asteptati bransarea la toate utilitatile, tinand cont de problemele care au tot aparut in ultimul timp.
Buna ziua.Tare va multumesc pentru raspuns. Utilitatile sunt bransate pausal, dar nu sunt inca receptionate oficial, din nefericire...Se asteapta sa vina furnizorii pentru aceasta...dezvoltatorul a facut petitii in acest sens mai demult. O viata frumoasa va doresc in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intabulat cu casa in constructie neintabulata DuDum DuDum La ce sa fiu atenta pentru a incheia un contract CORECT vanzare-cumparare pentru mine in calitate de cumparator a unui teren (intabulat) cu o casa in ... (vezi toată discuția)
Abuz dezvoltator? stef23426 stef23426 Am incheiat un atecontract cu un dezvoltator se apropie termenul de predare al apartamentului, dar acesta nu este bransat la curent electric. Mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)