avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declarația unica 2018 cu norma de venit redusă
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declarația unica 2018 cu norma de venit redusă

Pt un PFA cu activitate agricolă care trebuie sa depună rectificativa la declarația unica 2018 cu norma de venit redusă:
1.norma de venit se trece aceeași cu norma de venit redusă? Daca trec norma de venit normala si apoi urmatoare căsuța cu norma de venit redusă, dupa ce validez si salvez declaratia mi se schimbă si imi apare la norma redusă la fel ca la norma de venit normala. Doar daca completez la fel la amândouă ramane la fel.
2.Se trec si celelalte tipuri de venituri care erau in declaratie, dar care nu le rectific?
3. Daca am avut in declaratia initiala venit peste plafonul minim si am platit CASS pt 12 luni, iar acum (cu norma de venit redusă) am sub plafon...ramane la fel cu 12 luni, sau pot sa nu mai plătesc deloc ?
4. Rectificativa se completează pe acelasi formular de anul trecut sau trebuie cel actualizat de anul asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratie unica rectificativa gina.lucia gina.lucia Va rog..putin ajutor... Am avut anul trecut in declaratia unica Cap1- venituri realizate in sistem real 2017 si Cap2- venituri estimate in sistem real 2018 + ... (vezi toată discuția)
Rectificare declarație anaf 2018 Samio Samio Bună ziua. În 2018 am depus declarația care a fost completata conform unui angajat care mi-a indicat sa bifez plata pt cass deși în acel moment nu munceam ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)