Am obținut prin ordonanță președințială program de vizită la copil, însă ulterior mama a obținut de la judecătorie ordin de protecție. Cum se procedează în continuare?
Am obținut prin ordonanță președințială program de vizita la copil.. ulterior ea a obținut de la judecatorie ordin de protecție....
In minuta sentinței există excepții in proceduri civile, penale si administravive.. ordonanța președințială face parte din una dintre aceste excepții?
In principiu penalul bate civilul.Acum tu ai program de relații personale dar ai si restricție de la ordinul de protecție.
Ambele Se bat cap in cap.e simplu dai sms ca vi sa iei copilul si sa l predea altcineva nu maica sa.
Programul de relații e executorii deci te poti duce
Ordinul de protecție e fata de un adult, nu fata de copil, dvs aveti dreptul sa va vedeti copilul, da ti sms si il ridica cineva de acasa pana la masina sau il predă dar nu mama fata de care aveti ordin de protecție.
Ca sa evitați discuțiile e simplu puneti pe cineva sa ridice copilul de la usa pana la masina, bunicii sau altcineva din familie
Nu ştim faţă de cine e ordinul de protecţie, poate este faţă de mamă şi copil.
În al doilea rând, domnul nu poate lua un străin de pe stradă "să ridice" copilul, fiindcă acel copil nu e un colet.
Excepţiile despre care vorbiţi au condus la sentinţa dată, dvs. aveţi obligaţia de a respecta sentinţa.
Dacă ordinul nu e fata de copil mergeți sa îl luați. Anunțați din timp mama ca veniți ca să poată merge în alta parte și sa aranjeze sa predea altcineva copilul.
Sau puteți face ordonanță sa solicitați temporar ridicarea copilului din alta parte ca să puteți respecta ce a decis cealaltă instanta.
Deși sunt mari șansele ca văzând cum ii tratați mama copilul sa nu mai dorească sa va vadă și pe buna dreptate.
Custodie minor
3l3n@
Divort de comun acord. Problema este ca avem un copil cu varsta sub un an, care este alaptat si amandoi dorim custodia. Ce prevede legea in astfel de cazuri? ... (vezi toată discuția)
Minori
teodosie113
As dori sa stiu si eu daca intr-un proces pentru stabilirea unui progrem de vizite al minorului prin ordonanta presedentiala se poate cere expertiza ... (vezi toată discuția)