avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Asistenta medicala infectata cu virus hepatic C
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Asistenta medicala infectata cu virus hepatic C

Buna ziua, o as medicala a suferit un accident de munca prin intepare cu ac de la un pacient purtator de hepatita C. A facut boala, faza acuta, spitalizata, in remisie. A demisionat de la acel angajator. Acum incearca sa se reangajeze ca as medical si i se da Inapt de la MM chiar daca are markerii pentru hepatita C in limitele normale. Practic i se refuza dreptul la munca ca asistent medical. In baza carui articol din lege? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:22, 10 Aprilie 2019
Medicul specialist de medicina muncii cu care firma unde se va angaja are contract de prestari servicii medicale este singurul in masura sa decida asupra aptitudinii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt asistent medical, am hepatita b iar in fisa ... adriana_adita2002@yahoo.com adriana_adita2002@yahoo.com Buna seara. Sunt asistent medical, am hepatita B iar in fisa medicala este bifat - apt conditionat - si nici o alta specificare. Intrebarea mea este , la ce ... (vezi toată discuția)
Hepatită c Andreiiuliana Andreiiuliana Buna ziua. Dacă se confirmă că am virusul C mai pot profesa ca Asistent medical? mulțumesc. (vezi toată discuția)
Evaluare psihologică medici Ealex Ealex Bună ziua, aș dori să știu dacă e obligatorie și în ce împrejurări se face evaluarea psihologică/psihiatrică a medicilor (în special a celor de ... (vezi toată discuția)