avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu sugar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu sugar

Daca nu ma mai inteleg cu sotul meu si impreuna avem un copil de 8luni, o casa luata prin Prima Casa, realizam venituri amandoi, dar eu mai mici (la jumatate chiar), am sanse ca in urma unui divort sa pastrez copilul si sa il cresc singura in chirie? Ca as renunta si la casa daca e necesar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DorianaSim , utilizator 10:21, 1 Mai 2019
Imi doresc ca bebe sa aiba legaturi cu tatal lui, mi se pare perfect normal, mai ales ca stiu ca este iubit si de el, adica n-ar face-o doar asa, sa ma "incurce", cum fac alti tati!
Asta este parerea mea despre el, sper sa nu ma insel si de data asta!
Multumesc pentru suport!
Zi minunata!
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc mihaela și am o fetita de 6 ani. vreau sa va spun ... M. Teodora M. Teodora Ma numesc mihaela și am o fetita de 6 ani. Vreau sa va spun ca de când avea 2 ani sta împreună cu taicasu cu fostul comcubin deoarece am făcut o ... (vezi toată discuția)
Incredintare copii divort dienutza80 dienutza80 Buna ziua. As vrea sa stiu, in cazul unui divort, ce sanse am sa-mi fie incredintati ambii copii, cu varste de 2 si 4 ani, chiar daca sotul e de acord sau nu? (vezi toată discuția)
Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt situațiile în ... Maria-Daniela1982 Maria-Daniela1982 Bună ziua! În cazul divorțului, care sunt situațiile în care mama nu primește custodia deplina a copilului? Copilul are 1 an și 10 luni. Mulțumesc! (vezi toată discuția)