Bună ziua ! Parintii mei sunt amenințați de vecini că vor fi dați afară din apartamentul lor, proprietate personală , deoarece tata aduce gunoaie de afara, umblă pe la cutiile poștale , iar câinele pe care ii au își însemnează locul cu urina când iese din bloc și ca tata îl lasa ,menționez că tatăl meu este bonlav și bătrân, suferă de dementa , iar mama tot ce aduce el duce inapoi afara , iese in fata blocului și spală , desi plătesc om de serviciu și niciodată nu a luat scrisori din cutiile poștale . Pot fi dați afara din propriul apartament ?
Mulțumesc pentru răspuns . Va dați seama ca in nici-un caz nu ii las singuri . Am tot încercat sa găsesc și pana la urma voi găsi , dar am pus întrebarea pentru ca in fiecare zi este amenințată mama , i se vorbește urat , i se spune sa îl interneze pe tata la azil și altele și vroiam sa fiu sigura ca nu li se intampla nimic . Va mulțumesc încă odată din suflet . O zi minunata in continuare.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate ca ar trebui sa vb si dvs cu acei vecini sa se potoleasca sau sa puna mana de la mana pt costurile mentinerii lui intr-un azil.
Puteti sa stati de vb si cu politistul de proximitate.
Este o idee foarte buna . Va mulțumesc . O sa încerc și așa , dar la cât sunt oamenii ăștia de rai , nu cred ca o sa reușesc sa port o Conversație normala cu ei .
Este situatie delicata des intalnita in cazul imobilelor de locuit in comun
Daca asociatia de proprietari sesizeaza oficial autoritatile pentru depozitare materiale cu risc ,autoritatile pot dispune sanctiuni impotriva proprietarului
Conform disp cod civil proprietarul raspunde pentru daunele/prejudiciile generate de animalul pe care il detine