avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... durata legala maxima reparatie defect auto in garantie
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

durata legala maxima reparatie defect auto in garantie

Buna ziua.
]Am cumparat o masina noua si dupa 10.000 de km, cutia de viteze s a stricat. Reparatia a durat aproape 6 saptamani, una din piesele de schimbat a ajuns in tara dupa 35 de zile, un timp prea mare dupa parerea mea. Care este durata maxima de la care pot emite pretentii?
Probabil că așa cum s-a spus mai sus, au comandat unele piese, iar acestea uneori ajung mai greu. În plus, durata reparațiilor poate fi doar aproximată și nu certă. Mai întrebați-i și poate reușiți să îi convingeți să urgenteze. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar casco Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna ziua. Am ajuns la capatul rabdarii, am stat cu masina 2 luni ca sa primesc un accept de intrare in reparatie si ce credeti, ei mi-au dat aprobare pentru ... (vezi toată discuția)
Întârziere reparație mașinã pe polița rca a soferului vinovat Paharnic Paharnic În 30.11.2013 un aigurat Groupama a tăiat curba, a intrat pe contrasens și mi-a lovit mașina, o Honda Accord din 2007. Am făcut constatare ... (vezi toată discuția)
Dauna auto - decontare reparație Razvan1405 Razvan1405 Bună ziua. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind ... (vezi toată discuția)