avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals de identitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals de identitate

Buna, as dori sa stiu daca as putea sa fiu tras la raspundere penala daca imi creez un profil pe hi5 sau neogen punand o poza cu un fotomodel fals;)

Ca sa dau tapa cu o intalnire unei foste prietene ca de ex. :)

Intru la fals de identitate? sau fals de identitate este doar cand faci fals in acte?! sau te prezinti cu un act fals unui organ de ordin (politie de frontiera, politie rutiera, la primarie, etc)
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:51, 24 Noiembrie 2009
Hmm...prietene , ceva imi spune ca ai luat si tu o tzeapa ... adica , iti imaginezi ca pe duduile care ,,intra pe tine" , le impiedica ceva sa se dea drept notari sau ca facand parte din vreun minister?? Daca asa iti place sa crezi, e alegerea ta, insa , te asigur ca si ele au fantezie ...vazand ele asa un musculos, crezi ca le-ar fi convenit sa ,,se dea" muncitoare la panificatie , sau ceva similar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie unui strain in romania (schema frauduloasa) Mirela V Mirela V Am avut ocazia sa intalnesc o persoana din Zimbabue, care isi doreste sa faca o investitie in valoare de 2 mil USD in Romania. Mai exact vrea sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online toxxyk toxxyk Buna ziua ma numesc Alex sunt din sibiu si am 17 ani.deci am cazut la un acord cu un tip de pe [SITE] eu sa ii trimit un telefon si el sa imi trimita in schimb ... (vezi toată discuția)
Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)