avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatii banesti-Preaviz de concediere individuala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatii banesti-Preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1

De curand am primit un preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1 (motiv desfintarea postului).
Vreau sa stiu daca am dreptul sa primesc salariu compensatoriu dupa perioada de preaviz (20 zile lucratoare)?
Tin sa mentionez ca acest drept nu este mentionat in contractul meu individual de munca si de asemenea nu am semnat contract colectiv de munca( compania are doar 13 angajati). Ce reprezinta contractul de colectiv de munca aplicabil ? Nu am gasit o varianta clara pe internet?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 15 Mai 2019
Aveti deja primite raspunsuri la problema dvs.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere prin aplicarea art. 65 al 1 danmircea2001 danmircea2001 De curand am primit un preaviz de concediere individuala avand ca temei de drept Art.65 alin.1 (motiv desfintarea postului). Vreau sa stiu daca am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu andabej andabej Firma la care lucrez urmeaza sa desfiinteze un post cu acordarea unui salariu compensatoriu angajatului respectiv. Imi puteti spune ce fel de salariu trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)