avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac daca am depasit amprenta la sol a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac daca am depasit amprenta la sol a unei

Buna ziua! Am un proiect de casa cu dimensiunile 8.80/12.20.S-au gresit masuratorile si acum avem 9.10/12.50.Exista un procent de toleranta numit"greseala construvtorului'? Cat la suta din amprenta la sol.reprezinta ?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Diferență dimensiuni pentru cadastru. este vorba de o casa ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Diferență dimensiuni pentru cadastru. Este vorba de o casa care s-a construit exact după dimensiunile din proiect. În momentul în care a venit cel de la ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei în mod greºit Louis.ozun Louis.ozun Bună. Aş vrea să aflu părerile dumneavoastră în legătură cu o decizie primită de la Casa Judeţeană de Pensii Covasna. Art. 1. D-na Szakacs ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in revisal patrunjeloana patrunjeloana Buna ziua , am o nelamuire si va rog sa ma ajutati .Unui angajat ii inceteaza contractul de drep art 56 lit i in data de 09.10. (ultima zi de lucru) care este ... (vezi toată discuția)