avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pierdut diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pierdut diploma de bacalaureat

Buna ziua,se poate elibera o adeverinta de la secretariatul liceului ca am absolvit in anual... Liceul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 21:42, 20 Mai 2019
se poate elibera duplicat daca faceti cerere in acest sens la liceul unde ati absolvit .
Duplicat imi da dar dupa ce se publica in monitor oficial si dureza, eu vreau o adeverinta cum ca sunt absolventa de 12 clase cu diploma de bacalaureat, nu am timp sa astept dupa Duplicat, Multumesc

Antik a scris:

se poate elibera duplicat daca faceti cerere in acest sens la liceul unde ati absolvit .

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa solicitati liceului o adeverinta de studii in baza art 33 din regulamentul aprobat prin OMENCS 3844 din 24 mai 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de ... cherub cherub Ma confrunt cu o problema legata se somajul absolventilor de liceu... Legea zice ca beneficiaza de ajutor de somaj absolventii care depun dosarul in tremen de ... (vezi toată discuția)
duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)