avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract TV Orange satelit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract TV Orange satelit

Operatorul Orange sustine ca trebuie sa platesc o taxa de reziliere contract TV prin satelit,in conditiile in care de peste 6 luni nu se mai foloseste acest serviciu.Este legala aceasta taxa?
Cel mai recent răspuns: Cornelavocat , utilizator 07:41, 31 Mai 2019
Mergeți cu acel contract la un avocat pentru a-l studia și a formula o somație prin care să solicite rezilierea.
Se poate formula și o sezirare la ANPC.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
serviciul nu mai e furnizat sau nu mai e folosit? sunt o gramada de servicii care sunt furnizate si platite, chiar daca nu sunt folosite. asigurari, de exemplu
Va multumesc pentru raspunsuri,
Serviciul nu mai este folosit.
In locatie nu mai locuieste nimeni de 7 luni de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defectiuni repetate orange tv ctarnoveanu ctarnoveanu Buna ziua. Anul trecut in luna mai am facut un contract la Orange pentru televiziune, internet(modem mobil) si mi-am trecut si cartela la abonament. Inca de la ... (vezi toată discuția)
Abonmanetul meu de orange tv +net era de 11 lei primul an, anul ... radulucian 22 radulucian 22 Abonmanetul meu de Orange Tv +net era de 11 lei primul an, anul asta 28.6 lei. Am vrut sa renunt la Tv , ca nu il folosesc, am cerut ,mi -a rezilit, mi-au pus ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)