Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului neefectuat

În urma încetării Contractului de Management pentru funcția de director al Casei Corpului Didactic cu Ministerul Educației Naționale, am solicitat plata concediului de odihnă neefectuat. Mi s-a refuzat de Inspectoratul Școlar, pe motiv că nu există cerere de rechemare din concediu (prevedere a unei circulare din septembrie 2018, nu a unei Legi), dar contractul a încetat în 29 mai 2019, din ziua următoare eu redevenind cadru didactic titular la o școală, fără nicio posibilitate de a efectua concediul de odihnă aferent contractului de management. Care este opinia dvs.?

Alte discuții în legătură

Art. 253 Valentin45 Valentin45 La începutul anului ,prietena mea sa titularizat pe art. 253 din legea educatiei. În mai 2018 în M.Of. se publică decizia CCR care declară ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de plata concediului de odihna neefectuat din motive obiective carmen-silvia carmen-silvia Sunt profesor titular intr-o scoala. in anul scolar 2011-2012 nu am beneficiat de concediu de odihna. Conform Legii Educatiei Nationale nr.1/2011 urma sa ... (vezi toată discuția)
Aplicare legislatie invatamant marita@irina marita@irina Sunt cadru didactic care la 31 august 2018 indeplinesc conditiile de pensionare la limita de varsta. Conform OMEN 5485/2017 art 28 am solicitat prelungirea ... (vezi toată discuția)